Almási Miklós - Közeli jövőnk és a távoli jelen

Cikkszám: 
DBK_217714
Szállítási idő:
3 munkanap
Utolsó darabok
Bruttó 2 100 Ft
A vásárlás után járó pontok: 21 Ft
Kedvezményeket keres?
Részletek
Sz. ig.-szám, adószám, taj szám, bankszámla 24 tagú számsora, születésem ideje, mobilom PIN kódja – mondjuk, ez kb. annyi, amennyi a dögcédulára ráfér. Csakhogy ha hajnalban némileg álmosan végignézek magamon, nem kezet-lábat, pocakot látok, hanem képzeletbeli, tetkózott e-mail-címeket, kártyaszámokat, jelszavakat, mobilszámokat. Hajnali képzelgésemben – felejtés ellen – mindent felírok magamra. Ha kérik, kéznél legyen. Az ötletet egy vizsgázómtól lestem el, a tenyerére írta a fontos neveket, számokat… Na jó, ez csak álmos (virtuális) játék.
Nem tetoválok magamra semmit. Helyette vezetek egy fájlt, amiben a jelszavakat és az egyéb számhalmazokat tárolom. Persze rettegek, hogy ellopják, ezért ezt titkosítom, jelszóval. Azt a jelszót majd beírom valahová, aztán nem tudom, hogy ez a végső, titkos fájl hol is van, és amikor kérik, nem férek hozzá a huszonnégy tagúhoz. Végül az íróasztal környéke lesz tele Post-it cetlikkel. Titkos álmaimhoz is van valahol valakinek jelszava. Mert ismeri a vágyaim, melyekről senkinek se beszélek, ő mégis tudja, mert rákérdez. És akinek nincs se e-mailje, se honlapja, az mit csinál? Gondolom, nyugodtan alhat.

A meleg időre való tekintettel, csak saját felelősségre tudjuk futárszolgálattal elküldeni vagy csomagautómatába kézbesíteni azon termékeinket, melyek hőérzékenyek (pl. csokoládék).
Amennyiben a termék a szállítás során megolvad, nem tudunk felelősséget vállalni a keletkezett kárért. A nyári melegben javasoljuk a személyes átvétellel történő rendelését.

Megértésüket köszönjük!


Rólunk mondták eddigi vásárlóink:

Adatok
Vonalkód:
9786155730856
Kiadó:
Joshua Könyvek Bt.
Író:
Almási Miklós
Oldalszám:
200
Kiadás éve:
2023
Nyelv:
magyar
Utoljára frissítve:
2024-07-21 10:00:10
Kategória:
Elemzés
ISBN:
9786155730856
Hasonló termékek
Almási Miklós - Közeli jövőnk és a távoli jelen
Almási Miklós - Közeli jövőnk és a távoli jelen
Bruttó 2 100 Ft