Üdvözöl a VegyesBOLT webáruház

Logitech Driving Force Shifter USB Váltó Black

Cikkszám: 
DC_87310
Szállítási idő:
2-3 munkanap
Utolsó darabok
Bruttó 20 560 Ft
A vásárlás után járó pontok: 206 Ft
Kedvezményeket keres?
Részletek
Kiegészítő, PC/PS4/XBOX ONE, USB, Sebességváltó modul

FORCE VERSENYKORMÁNYOKHOZ

A Driving Force váltó használható úgy a G29 (PS4 konzolhoz és számítógéphez), mint a G920 (Xbox One konzolhoz és számítógéphez) Driving Force versenykormányhoz, hogy jobb versenyeredményeket érhessen el úgy konzolon, mint számítógépen. Egészítse ki a versenykormányt a Driving Force váltóval, hogy még élethűbbé tegye a vezetőfülkét.

VERSENYZÉSRE KÉSZÜLT

A Driving Force váltó erős acél váltókarjával és jó minőségű szerkezeti anyagaival pontos versenyzéshez és a hosszan tartó megbízhatóságot megcélozva készült. A váltógomb és a szoknya jó minőségű, kézzel varrott bőrrel van borítva, ami a nagy teljesítményű versenyváltók kinézetét és érzetét kelti, továbbá kényelmesebb és tartósabb vezetést tesz lehetővé.

HAT SEBESSÉG, RÖVID KAPCSOLÁSI ÚT

A hatsebességes, H elrendezésű váltó (amelynél a hátramenet lenyomva kapcsolható) könnyedén és megbízhatóan kattan az egyes fokozatokba. Úgy terveztük, hogy sima és pontos váltásokat végezhessen vele hajtűkanyarokban és egyenes szakaszokon egyaránt.

BIZTONSÁGOS RÖGZÍTÉS

A beépített erős rögzítőkkel a Driving Force váltó szilárdan rögzíthető az asztalhoz vagy a szimulátorkerethez, minimálisra csökkentve az agresszív versenymanőverek okozta elmozdulást vagy imbolygást.

G29 és G920 Driving Force Racing Wheels kormányokhozDRIVING

A meleg időre való tekintettel, csak saját felelősségre tudjuk futárszolgálattal elküldeni vagy csomagautómatába kézbesíteni azon termékeinket, melyek hőérzékenyek (pl. csokoládék).
Amennyiben a termék a szállítás során megolvad, nem tudunk felelősséget vállalni a keletkezett kárért. A nyári melegben javasoljuk a személyes átvétellel történő rendelését.

Megértésüket köszönjük!


Rólunk mondták eddigi vásárlóink:

Adatok
Vonalkód:
5099206057661
Utoljára frissítve:
2024-05-28 08:27:02
Kategória:
Kormány
Gyártó:
Logitech
Típus:
Kiegészítő
Garancia:
24 hónap
Csatolófelület:
USB
Vibrációs funkció:
Nem
Gyártói cikkszám:
941-000130
Platorm:
PC/PS4/XBOX ONE
Váltó:
Sebességváltó modul
Tájékoztatás:
-
Tömeg:
950 g/db
Hasonló termékek
Logitech Driving Force Shifter USB Váltó Black
Logitech Driving Force Shifter USB Váltó Black
Bruttó 20 560 Ft