Üdvözöl a VegyesBOLT webáruház

Logitech G Saitek Farming Simulator Controller

Cikkszám: 
DC_163000
Szállítási idő:
2-3 munkanap
Utolsó darabok
Bruttó 129 260 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 293 Ft
Kedvezményeket keres?
Részletek
Kormány, PC, USB, Sebességváltó modul, Két pedálos


ARASSA LE A TELJES MEZŐGAZDÁLKODÁS JUTALMÁT

A Logitech G munkagépcsomagja a kifejezetten a farmszimulátorhoz tervezett felszerelések lenyűgöző tárháza. Minden eszköz megtalálható benne, ami a játékban való elmerüléshez és a játék élvezetéhez lényeges: a 900˚ elfordulású kormány és az oldalpanel. A GIANT Software-rel és a farmszimulációs közösséggel (azaz Önnel) karöltve megsokszoroztuk a földművelés, a takarmányozás és az áruértékesítés okozta borzongást. És nemcsak a munkagépek tekintetében! Piszkolja be kezeit a kormányba épített karokkal és gombokkal, hogy különböző mezőgazdasági tevékenységeket hajthasson végre a játékban, mint amilyen például egy láncfűrész beindítása. Ebben mindent megtalál, hogy a lehető legjobb gazdakalandban lehessen része. Most a közösségi visszajelzések alapján végzett technikai javításokkal frissített Heavy Equipment Bundle felkészült a farmi élet nehézségeire.


Vegye a kezébe az irányítást

900˚-os elfordulás minkét irányban. A középállásba visszapörgő kormány rendelkezik a valódi mezőgazdasági gépek minden lényeges tulajdonságával. Élvezze a munkagépek kezelését a valósághű szögben álló kormánnyal és kormányelfordulással... és egy dudával. Természetesen ne feledkezzünk meg a kormányra szerelhető forgatógombról sem, amelynek köszönhetően szabad kezével megtarthatja italát, vagy működtetheti az oldalsó panelen lévő kezelőszerveket.


Piszkolja be kezeit

Kézre álló kezelőszervek a gazda irányításához A játékban számos helyzetben szükségesek karok és gombok – a kormánykerék pedig tele van pakolva velük. A két lenyomható analóg kar – mindkettő nyomógombbal ellátva – ideális a karakter mozgatásához és a kamera vezérléséhez. A karok mellett található négyállású kalapkapcsolókkal további nyolc gomb esik a keze ügyébe. A hátoldalon két ergonomikusan kialakított, tűzbillentyűszerű gomb található. És minden programozható a játékon belül.


Valódi pedálerő

Csak erre szolgáló pedálok a vezető irányításához. Élvezze a tökéletes traktorszimulációt a csak erre szolgáló gáz- és fékpedállal. A pedálok 20°-os elmozdulása a lehető legjobb vezérlést biztosítja. A pedálok pedig egy 1,8 méteres kábellel csatlakoznak a kormányhoz. Ez azt jelenti, hogy a teljes készlet csak egy USB-portot foglal le gépen.


Minden tengely mentén vezérelhető rakodó

Testreszabható a 25-nél is több programozható gombbal. Könnyedén bekapcsolhatja a fakitermelő gépeket, a darukat, a láncfűrészeket, az aprítókat, a pótkocsikat és még sok egyebet. A rakodókar vezérli a felfelé és lefelé mozgási és a fordulási tengelyt, az üzemmódkapcsolóval pedig megduplázhatja ezeket a kezelőszerveket, hogy hat tengely mentén dolgozhasson. Állítsa be, majd felejtse el: rögzítheti a haladási sebességet, és bekapcsolhatja a robotpilótát, hogy más tevékenységekre összpontosíthasson, mint például a betakarítás maga.

Termeljen magas terméseredményű terményeket a következő években

Készen áll a bevetésre. A GIANTS Software folyamatosan újabb járműveket és funkciókat ad hozzá, hogy még teljesebb legyen az élmény a szimulátorban. A játék 250-nél is több valósághű járművet és eszközt tartalmaz, és ez a szám még nőni fog. A Logitech G biztosította, hogy az oldalsó vezérlőpanel képes legyen kezelni a játékban szereplő minden járművet és eszközt. A 25 programozható gombnak és kapcsolónak köszönhetően az oldalpanel felkészülten várja a jövőt.

Egyszerű telepítés

Egyszerű plug and play üzem. Nem szükséges illesztőprogramokat betöltenie vagy további szoftvereket telepítenie. A csomag kompatibilis a Windows® 7, 8.1 és 10 operációs rendszerrel és a főbb farmszimulátorokkal, sőt, olyan nem farmhoz kapcsolódó játékokkal is, mint az Euro Truck, a Train Simulator vagy az Elite Dangerous.A meleg időre való tekintettel, csak saját felelősségre tudjuk futárszolgálattal elküldeni vagy csomagautómatába kézbesíteni azon termékeinket, melyek hőérzékenyek (pl. csokoládék).
Amennyiben a termék a szállítás során megolvad, nem tudunk felelősséget vállalni a keletkezett kárért. A nyári melegben javasoljuk a személyes átvétellel történő rendelését.

Megértésüket köszönjük!


Rólunk mondták eddigi vásárlóink:

Adatok
Vonalkód:
5099206069886
Utoljára frissítve:
2024-05-28 09:26:52
Kategória:
Kormány
Gyártó:
Logitech
Típus:
Kormány
Garancia:
24 hónap
Csatolófelület:
USB
Vibrációs funkció:
Nem
Gyártói cikkszám:
945-000007
Platorm:
PC
Pedál:
Két pedálos
Váltó:
Sebességváltó modul
Tájékoztatás:
-
Tömeg:
5,13 kg/db
Hasonló termékek
Logitech G Saitek Farming Simulator Controller
Logitech G Saitek Farming Simulator Controller
Bruttó 129 260 Ft