Üdvözöl a VegyesBOLT webáruház

Logitech G923 TrueForce Sim USB Kormány Black (Xbox One/Xbox S/Xbox X/PC)

Cikkszám: 
DC_176872
Szállítási idő:
2-3 munkanap
Utolsó darabok
Bruttó 129 420 Ft
A vásárlás után járó pontok: 1 294 Ft
Kedvezményeket keres?
Részletek
Kormány/pedál szett, PC/XBOX ONE/XBOX S/XBOX X, USB, Kormányváltó, Három pedálos, Force feedback

ÉREZZE, MILYEN LESZ A VERSENYZÉS JÖVŐJE

Ismerje meg a versenykormányok következő generációját. A csúcsminőségű Logitech G kivitelt átterveztük, hogy belenyúljon a játék fizikájába, példátlan élethűséget teremtve. Érezze a dugattyúk pumpálását, a kavics csikorgását és minden irányváltást, kisodródást, hajtűkanyart úgy, ahogyan korábban sohasem.

TRUEFORCE KÖVETKEZŐ GENERÁCIÓS SZIMULÁCIÓ

A műterhelés-technológia terén a legújabb újításunk közvetlenül a játékbeli szimulációs motorokhoz és a játékok fizikájához kapcsolódik, hogy élethűbb, valós idejű reakciókat adjon. A visszajelzés frekvenciatartománya is nőtt a korábbi generációkhoz képest drámai mértékben feljavított részletesség és élethűség érdekében.

ZÁRT HURKÚ MOTORVEZÉRLÉS

A megfelelő áramerősség jelenti a megfelelő nyomatékot. A G23 fejlett belső vezérlőprogramja figyeli a kormánykerék motorjain átfolyó áram erősségét, és folyamatosan úgy szabályozza a feszültséget, hogy az megfeleljen a játék fizikája szerinti kimenőjeleknek. Az alapértelmezett beállításokon túllépve a G923 hajszálpontos vezérlést és páratlan élethűséget nyújt.

NAGYOBB VONÓERŐ KEVESEBB FÜST

Startoljon el a támogatott játékokban tisztábban és gyorsabban a rajtvonalról a programozható kettő tengelykapcsolós indulássegítővel.

VERSENYZÉSHEZ KÉSZÜLT

A klasszikus kialakítás – korszerűsítve. Az új színek, a minőségi szálcsiszolt fém, az autós stílusú varrott bőr és a polírozott pedálok szemet gyönyörködtető kinézetet kölcsönöznek a G923-nak. A forma a funkciónak van alárendelve, középen egy beépített emblémával és forgótárcsával.

KORMÁNYKERÉKEN ELHELYEZETT KEZELŐSZERVEK

 

Ez a termék csak Xbox One/Xbox S/Xbox X konzolokkal és PC-vel kompatibilis. Mindegy, hogyan versenyez, minden parancs közvetlenül a keze ügyébe esik.

24 PONTOS VÁLASZTÓTÁRCSA

Vonóerő, nyomaték, fékerő – mindegyik egy felhasználó által vezérelt belső tárcsával állítható be.

PROGRESSZÍV FÉKPEDÁL

Gyorsabb reakció, nagyobb pontosság. A nem lineáris működésű fékpedál a nyomásérzékeny fékrendszereket imitálja az élethű versenyélmény érdekében. A pedálok felülete átállítható a sarok-lábujj-mozgatással történő működtetés és a még pontosabb vezérlés érdekében.

BEÉPÍTETT FORDULATS ZÁMMÉRŐ

Beépített többszínű LED mutatja a támogatott játékokban a fordulatszám-tartományt. Lássa közvetlenül a látómezejében, mikor lép a piros
tartományba.

VÁLTÁS GYORSÍTÓFOKOZATBA

A legteljesebb versenyélmény eléréséhez. használjon külön sebességváltót. A rövid úton járó, 6 fokozatú, „H” elrendezésű váltóval, amelynél a hátramenet lenyomva kapcsolható), a Logitech G Driving Force váltó olyan társ a vezetésben, amelyet nem fog egyhamar elfelejteni.
A meleg időre való tekintettel, csak saját felelősségre tudjuk futárszolgálattal elküldeni vagy csomagautómatába kézbesíteni azon termékeinket, melyek hőérzékenyek (pl. csokoládék).
Amennyiben a termék a szállítás során megolvad, nem tudunk felelősséget vállalni a keletkezett kárért. A nyári melegben javasoljuk a személyes átvétellel történő rendelését.

Megértésüket köszönjük!


Rólunk mondták eddigi vásárlóink:

Adatok
Vonalkód:
5099206082816
Utoljára frissítve:
2024-05-28 10:27:11
Kategória:
Kormány
Gyártó:
Logitech
Típus:
Kormány/pedál szett
Garancia:
24 hónap
Csatolófelület:
USB
Vibrációs funkció:
Nem
Gyártói cikkszám:
941-000158
Platorm:
PC/XBOX ONE/XBOX S/XBOX X
Pedál:
Három pedálos
Force feedback:
Igen
Váltó:
Kormányváltó
Tájékoztatás:
-
Tömeg:
7,13 kg/db
Hasonló termékek
Logitech G923 TrueForce Sim USB Kormány Black (Xbox One/Xbox S/Xbox X/PC)
Logitech G923 TrueForce Sim USB Kormány Black (Xbox One/Xbox S/Xbox X/PC)
Bruttó 129 420 Ft