A szülői nyomás kényes művészete - Hozd ki a gyerekedből a legjobbat egy pozitív módszer segítségével

Cikkszám: 
DBK_212843
Szállítási idő:
3 munkanap
Készleten több, mint 10db
Bruttó 3 750 Ft
A vásárlás után járó pontok: 38 Ft
Kedvezményeket keres?
Részletek
"Könyvünk nem abban segít, hogyan változtathatnád meg a gyerekeidet. Arra bátorít, hogy változz meg te magad... A gyerekek problémái a kapcsolataikra vezethetők vissza, így a gyerek és a szülő csak együtt találhat rájuk megoldást."

Minden szülő vágya, hogy a gyereke sikeres legyen. Ennek érdekében sokszor a legjobb szándék ellenére egészségtelen nyomás alá helyezi, a teljesítmény hajszolása pedig visszafelé sül el. A kötet pszichológus szerzői szerint nem a nyomás intenzitása, hanem a minősége számít, ezért a legfontosabb annak a kérdésnek a megválaszolása, hogy miképp gyakorolhatunk jótékony nyomást a gyerekünkre.
Thurber és Weisinger módszereinek segítségével az egészségtelen nyomás egészséges útmutatássá alakítható. Kutatási eredményekkel alátámasztott esettanulmányaik gyakorlati módszereket kínálnak ahhoz, hogyan fejleszthetjük 3-23 év közötti kisgyerekeink, kamaszaink, fiatal felnőtt gyerekeink kreativitását, motivációját, érzelmi jólétét, szociális képességeit és intellektuális kíváncsiságát. Hasznos tanácsokat kapunk ahhoz is, hogy eredményesebb kommunikációval miként mélyíthetjük el a kapcsolatunkat, hogy gyerekünk bizalmi légkörben, szelíd szülői támogatással a lehető legtöbbet hozhassa ki magából.

"A szülői nyomás kényes művészete csodálatosan mutatja be, hogyan táncolnak a szülők nap mint nap borotvaélen." - Chad Beguelin, a The Prom - A végzős bál társszerzője

A meleg időre való tekintettel, csak saját felelősségre tudjuk futárszolgálattal elküldeni vagy csomagautómatába kézbesíteni azon termékeinket, melyek hőérzékenyek (pl. csokoládék).
Amennyiben a termék a szállítás során megolvad, nem tudunk felelősséget vállalni a keletkezett kárért. A nyári melegben javasoljuk a személyes átvétellel történő rendelését.

Megértésüket köszönjük!


Rólunk mondták eddigi vásárlóink:

Adatok
Vonalkód:
9789633558799
Kiadó:
Park Könyvkiadó Kft.
Író:
Chris Thurber, Dr. Hendrie Weisinger
Oldalszám:
312
Kiadás éve:
2023
Könyv kötése:
füles, kartonált
Nyelv:
magyar
Utoljára frissítve:
2024-07-21 12:00:21
Kategória:
Család
ISBN:
9789633558799
Hasonló termékek
A szülői nyomás kényes művészete - Hozd ki a gyerekedből a legjobbat egy pozitív módszer segítségével
A szülői nyomás kényes művészete - Hozd ki a gyerekedből a legjobbat egy pozitív módszer segítségével
Bruttó 3 750 Ft