Információk

A hatékonyabb kiszolgálás és pontosabb Ügyfél kérés kezelés érdekében összegyűjtöttünk pár gyakran ismétlődő kérdést és ezekre választ is adunk, hogy ezzel is segíteni tudjuk a rendelés előtti, vagy utáni információk beszerzését.

Kérjük amennyiben a folyamatosan bővített tudástárunkban nem találja meg a kérdésére a választ keressen fel minket e-mailben az info@vegyesbolt.com címen.

KLAPKA UTCA 110. címen át tudom venni a rendelésem?

Nem. A 1202. Budapest Klapka utca 110. cím a First Beauty Kft. székhely címe, ezen a címen bolti kiszolgálás, készletkezelés nincs.

Megrendelések személyes átvételére a
- 1173. Budapest Összekötő utca 4 címen van lehetőség H-P 8:30 - 14:00 között
- 1194. Budapest Vas Gereben utca 4/E. (Sea-Watch Búváráruház) H-P 10:00 - 19:00 között, Szombat 10:00 - 15:00 között
van lehetőség. Minden esetben e-mail és SMS értesítést küldünk, ha a megrendelés személyesen átvehető.

Telefonon keresztül tudok megrendelést leadni?

Nem. Telefonon sajnos nem fogadunk megrendelést. Telefonon félreérthetjük esetleg az Ügyfél adatokat, ami miatt a számla hibásan készülhetne el, vagy a logisztikai partner nem tudná a csomagot kézbesíteni. Egyszerű és könnyen kezelhető webáruházunkban azonban pár kattintással, akár rewgisztráció nélkül is le tudja adni a rendelését.

Hogyan tudom módosítani, bővíteni a megrendelésem?

Megrendelések módosítására, bővítésére addig van lehetőség ameddig a "Kiszállítás alatt" tárgyú e-mailt ki nem küldjük. A megrendelés amikor ebbe a státuszba kerül csomagolásra és logisztikai partnereink felé átadásra kerül, ebben a fázisban már bővíteni, módosítani nem tudjuk a megrendelést. Megrendelés módosítását, bővítését e-mailben az info@vegyesbolt.com címen fogadjuk, az e-mail feldolgozását követően a változásról értesítést küldünk.

Mikor vehetem át a rendelésemet?

Minden termékünk adatlapján feltüntetjük a várható szállítási időt. Amennyiben az adott termék belső készletünkön van, akár a megrendelés napján át tudjuk adni logisztikai partnerünknek, aki a következő munkapon kézbesíti a csomagot. Ha a termék nem szolgálható ki belső készletünkről, akkor a termék áttárolását követően kerül logisztikai partnerünkhöz, vagy vehető át személyesen.