3 színben világító LED zuhanyfej

Cikkszám: 
DS_SEO-3853
Utolsó darabok
Bruttó 3 330 Ft
Kedvezményeket keres?
Részletek
 Szórakoztatóvá teszi a zuhanyzást kicsiknek és nagyoknak egyaránt!
 Nem kell hozzá külön energiaforrás!
 A LED-izzók színe jelzi a víz hőmérsékletét!
A 3 színben világító LED zuhanyfej egy kiváló minőségű és praktikus kiegészítő minden fürdőszobához. Ez a lenyűgöző zuhanyfej nem csak a frissítő zuhanyzás élményét nyújtja, hanem egyedi és szórakoztató világítással is feldobja a fürdőszobai hangulatot.
Ez a zuhanyfej három különböző színben képes világítani: kék, zöld és piros.
Nézzük, mit jelentenek a színek! 
ZÖLD - a víz hőmérséklete 25C° vagy az alatti
KÉK - a víz hőmérséklete 26C° és 35C° között van
PIROS - a víz hőmérséklete 36C° és 45C° között van
A zuhanyfej kialakítása kényelmes és ergonomikus. A tartós anyagból készült test és fej garantálja a hosszú élettartamot és a könnyű tisztíthatóságot. A LED világítás energiatakarékos és tartós, így hosszú ideig élvezheted a vibráló színeket zuhanyzás közben.
A telepítése egyszerű és gyors. A zuhanyfej illeszkedik a legtöbb zuhanycsőhöz, és könnyen felcsavarható a helyére. Egyszerűen csak cseréld le a meglévő zuhanyfejet erre a lenyűgöző LED-es változatra, és máris átalakul a zuhanyzásod élménye.
Ez a 3 színben világító LED zuhanyfej egyedülálló és izgalmas kiegészítő a fürdőszobádba. Nem csak praktikus és tartós, de vidámságot és varázslatot is hoz a zuhanyzáshoz. Tegyél egy kis színt a mindennapjaidba ezzel a különleges zuhanyfejjel!
Termék tulajdonságai:
Termékméret: 80 * 230mm (átmérő * magasság)
Mit rejt a termék csomagolása?
1 darab 3 színben világító LED zuhanyfejet.A meleg időre való tekintettel, csak saját felelősségre tudjuk futárszolgálattal elküldeni vagy csomagautómatába kézbesíteni azon termékeinket, melyek hőérzékenyek (pl. csokoládék).
Amennyiben a termék a szállítás során megolvad, nem tudunk felelősséget vállalni a keletkezett kárért. A nyári melegben javasoljuk a személyes átvétellel történő rendelését.

Megértésüket köszönjük!


Rólunk mondták eddigi vásárlóink:

Adatok
Utoljára frissítve:
2024-07-21 11:57:04
Kategória:
Dekoráció
Hasonló termékek
3 színben világító LED zuhanyfej
3 színben világító LED zuhanyfej
Bruttó 3 330 Ft