Babak Kaweh - Coaching kézikönyv

Cikkszám: 
DBK_139254
Szállítási idő:
3 munkanap
Készleten több, mint 10db
Bruttó 3 370 Ft
A vásárlás után járó pontok: 34 Ft
Kedvezményeket keres?
Részletek
A szerző széleskörű, közel húszesztendős tapasztalataira alapozva, elsősorban gyakorlati szempontokat figyelembe véve segít eligazodni a coaching fogalmának sokrétűségében. Részletes áttekintést nyújt a coaching fontos megközelítési módjairól, modern, jól használható modellé állítva össze azokat. Célja, hogy e témában áttekintést nyújtó alapmű legyen. A pedagógiai szempontokat is szem előtt tartó kézikönyv hasznos tananyaga a coach-képzéseknek, ugyanakkor a gyakorló szakemberek segédkönyvéül is szolgál. A könyv számos gyakorlati ötlettel szolgál a tanácsadók, moderátorok és mediátorok, trénerek, szupervizorok és terapeuták munkájához is, mint a coaching-szakma kitűnő és igényes kézikönyve!

A meleg időre való tekintettel, csak saját felelősségre tudjuk futárszolgálattal elküldeni vagy csomagautómatába kézbesíteni azon termékeinket, melyek hőérzékenyek (pl. csokoládék).
Amennyiben a termék a szállítás során megolvad, nem tudunk felelősséget vállalni a keletkezett kárért. A nyári melegben javasoljuk a személyes átvétellel történő rendelését.

Megértésüket köszönjük!


Rólunk mondták eddigi vásárlóink:

Adatok
Vonalkód:
9789632912547
Kiadó:
Bioenergetic Kiadó Kft.
Író:
Babak Kaweh
Oldalszám:
280
Kiadás éve:
2015
Könyv kötése:
puhatáblás, ragasztókötött
Nyelv:
magyar
Utoljára frissítve:
2024-07-21 12:01:04
Kategória:
Önképzés
ISBN:
9789632912547
Hasonló termékek
Babak Kaweh - Coaching kézikönyv
Babak Kaweh - Coaching kézikönyv
Bruttó 3 370 Ft