Mala karkötő szerencse pénzzel

Cikkszám: 
DBK_215334
Szállítási idő:
3 munkanap
Utolsó darabok
Bruttó 2 770 Ft
A vásárlás után járó pontok: 28 Ft
Kedvezményeket keres?
Részletek
Mala
A malát a buddhisták imafüzérként használják, ez volt az elődje a különböző kultúrákban megtalálható rózsafüzéreknek, olvasóknak. A különböző vallásokban előszeretettel használják az imaláncokat, A világ nagy vallásaiban használt ima eszköze, úgy mint a buddhistáknál a dzsapa, a keresztény vallásban a rózsafüzér és az iszlámban a tespih.
Tradicionális eszköz, melyet a vallásokban arra használnak, hogy segítsék az elmélyedést és megkönnyítsék az ima folyamatát. Ezek az eszközök hamar elterjedtek az egész világon. De ma is előszeretettel alkalmazzák meditációs segítőként és lelkigyakorlatok alkalmával, de láncként vagy karkötőként is hasznos eszköz, mert energetizál és spirituális töltést biztosít. A lelkigyakorlatok segítik önmagunk megismerését valamint a béke és harmónia elérését.

TULAJDONSÁGOK:
Hossza: 19 cm
Állítható: nem
A golyók gumira vannak felfűzve.
Golyó mérete: 8 mm
Anyaga: fa
Színe: barna

A meleg időre való tekintettel, csak saját felelősségre tudjuk futárszolgálattal elküldeni vagy csomagautómatába kézbesíteni azon termékeinket, melyek hőérzékenyek (pl. csokoládék).
Amennyiben a termék a szállítás során megolvad, nem tudunk felelősséget vállalni a keletkezett kárért. A nyári melegben javasoljuk a személyes átvétellel történő rendelését.

Megértésüket köszönjük!


Rólunk mondták eddigi vásárlóink:

Adatok
Vonalkód:
3070000054713
Kiadó:
Hermit Könyvkiadó
Oldalszám:
1
Kiadás éve:
2023
Könyv kötése:
fóliatasakban
Utoljára frissítve:
2024-07-21 10:00:11
Kategória:
Karkötő
ISBN:
3070000054713
Hasonló termékek
Mala karkötő szerencse pénzzel
Mala karkötő szerencse pénzzel
Bruttó 2 770 Ft