Üdvözöl a VegyesBOLT webáruház

Kozmács István - Megvalósult gyermekálom

Cikkszám: 
DBK_126173
Szállítási idő:
3 munkanap
Utolsó darabok
Bruttó 2 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 30 Ft
Kedvezményeket keres?
Részletek
Munkácsi Bernát a magyar nyelvtudomány meghatározó alakja. Ő volt az első nem oroszországi tudós, aki kora nyelvtudományos ismereteit felhasználva vizsgálta az udmurt nyelvet. A "Megvalósult gyermekálom" című kötet összegyűjtve közli udmurtföldi gyűjtőútjának dokumentumait: teljes terjedelmében útinaplóját, s az utazással kapcsolatos levelezését Budenz Józseffel. A könyv a tizenkilencedik század végi udmurt közösségben élő, s a mai olvasó számára jobbára ismeretlen szokások hiteles dokumentuma, valamint képet ad a korabeli vidéki Oroszország társadalmi és emberi viszonyairól is. Munkácsi Bernát naplóját és leveleit, az olvasó tájékozódását megkönnyítő jegyzetekkel, illetve a tudós életét és munkásságát bemutató előszóval a dokumentumokat közreadó Kozmács István látta el.

A meleg időre való tekintettel, csak saját felelősségre tudjuk futárszolgálattal elküldeni vagy csomagautómatába kézbesíteni azon termékeinket, melyek hőérzékenyek (pl. csokoládék).
Amennyiben a termék a szállítás során megolvad, nem tudunk felelősséget vállalni a keletkezett kárért. A nyári melegben javasoljuk a személyes átvétellel történő rendelését.

Megértésüket köszönjük!


Rólunk mondták eddigi vásárlóink:

Adatok
Vonalkód:
9788080870430
Kiadó:
AB-ART KIADÓ
Író:
Kozmács István
Oldalszám:
492
Kiadás éve:
2008
Könyv kötése:
keménytáblás, cérnafűzött
Nyelv:
Magyar
Utoljára frissítve:
2024-05-28 08:00:35
Kategória:
Néprajz
ISBN:
9788080870430
Hasonló termékek
Kozmács István - Megvalósult gyermekálom
Kozmács István - Megvalósult gyermekálom
Bruttó 2 990 Ft