LEGO Classic 11024 Szürke alaplap

Cikkszám: 
DR_68802
Szállítási idő:
3-5 munkanap
Külső készleten
Bruttó 6 227 Ft
A vásárlás után járó pontok: 62 Ft
Kedvezményeket keres?
Részletek
Fektesd le az alapokat a végtelen, kreatív játékhoz a LEGO® Classic Szürke alaplappal (11024).
A több mint 38 cm-es, kiváló minőségű négyzetalaplap tágas, 48x48 bütykös LEGO tájat nyújt a gyerekeknek, amire építhetnek, valamint játszhatnak és kiállíthatnak rajta. Fantáziadús játékra tervezve Inspiráld a LEGO építőket a végtelen építési lehetőségekkel – az utcai jelenetektől és kastélyoktól kezdve egészen a hegyvidékekig.
Ez a kiváló minőségű alaplap elég stabil rögzítést biztosít ahhoz, hogy bármilyen szögben megtartsa a LEGO építőkockákat, akár még fejjel lefelé is! Ha pedig az építés véget ért, az erős rögzítésnek köszönhetően a gyerekek szállíthatják és kiállíthatják rajta az alkotásaikat, anélkül, hogy azok szétesnének. Kulcsfontosságú készségek fejlesztése.
A LEGO Classic készletek egyenesen a gyerekek kezébe adják az önkifejezés lehetőségét és a végtelen játékot. Az építés, alkotás és fantáziálás során a szabad gondolkodásuk és problémamegoldó készségeik is fejlődnek.
A meleg időre való tekintettel, csak saját felelősségre tudjuk futárszolgálattal elküldeni vagy csomagautómatába kézbesíteni azon termékeinket, melyek hőérzékenyek (pl. csokoládék).
Amennyiben a termék a szállítás során megolvad, nem tudunk felelősséget vállalni a keletkezett kárért. A nyári melegben javasoljuk a személyes átvétellel történő rendelését.

Megértésüket köszönjük!


Rólunk mondták eddigi vásárlóink:

Adatok
Vonalkód:
5702017185279
Utoljára frissítve:
2024-07-21 12:23:03
Kategória:
LEGO Classic
Hasonló termékek
LEGO Classic 11024 Szürke alaplap
LEGO Classic 11024 Szürke alaplap
Bruttó 6 227 Ft